Ostalo

Sme�no

Prodaje nevinost preko interneta za 50.000 evra

Jedna mlada Belgijanka došla je na originalnu ideju kako da zaradi novac. Naime, ova studenkinja postavila je oglas na amsterdamskom sajtu za pratnju "Jantra" i ponudila svoju nevinost, kao i društvo na 24h onom koji da najveću ponudu za nju.

Prodaje nevinost preko interneta za 50.000 evra



Posle dva meseca proglašen je i pobednik koji će za neverovatnih 45.000 funti provesti noć sa ovom Belgijankom poznatom pod pseudonimom Noel, ali uz to moraće da je odvede u šoping i izvede na večeru u neki luksuzni resstoran.



Da bi sve bilo regularno ginekolog će morati da potvdi njenu nevinost, a devojka je rešila da pet posto od dobijene sume da u dobrotvorne svrhe kako je ne bi smatrali prostitutkom.

Kako bi opravdala svoj postupak, Noel je objasnila da to što radi nije ništa strašno i da je ona jedna obična i normalna devojka.

"Ja sam samo normalna devojka i moji roditelji bi bili zaprepašćeni kada bi saznali šta radim. Moja najbolja prijateljica je pokušala da me odvrati od toga, ali sada poštuje moju odluku, dok su ostali prijatelji impresionirani činjenicom da sam još uvek devica, ali kažu da je krajnje vreme da to prestanem da budem. Ipak je to samo seks."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>