Region

Svet

Veliki brat: Ivan Čvrljak otkrio kako je upoznao Marijanu

Brak Marijane Čvrljak definitivno je gotov, a ona će to saznati kada izađe iz kuće Velikog Brata. Njen suprug Ivan podneo je zahtev za razvod, iako tvrdi da je njihova ljubavna priča ličila na bajku.

Veliki brat: Ivan Čvrljak otkrio kako je upoznao Marijanu



"Upoznali smo se preko Iskrice (sajt za povezivanje). Sve se izrodilo iz puke slučajnosti i jednostavno smo počeli da se dopisujemo. Marijana je tada živela u Kninu i kada vratim film unazad, moram reći da smo odmah otkrili neku čudnu povezanost, pa smo brzo prešli na komunikaciju preko sky­pe-a. Komunicirali smo tako svakodnevno i nakon dvadesetak dana odlučili smo da zajedno dočekamo Novu godine u Šibeniku."

"I kao za inat, dan pred doček dobio sam poziv iz Škotske, od jedne brodarske kompanije, koju sam pola godine pre toga progonio molbama za posao. Želeli su me na brodu za Silvestrovo. Budući da nisam imao izbora, prihvatio sam, a ona je, kad sam joj to javio, mislila da izmišljam da bih izbegao susret s njom" – ispričao je Ivan Čvrljak za jedan hrvatski list i otkrio da je zaprosio Marijanu nakon samo pola godine poznanstva.

"U to su mi vreme ugovori bili takvi da sam 28 dana bio na brodu, a 28 kod kuće. Kada sam prvi put otišao, s obzirom na to da se nismo stigli videti, nekoliko sam je puta zvao, a kad sam došao kući, odmah sam otišao u Knin da se upoznamo. Onda smo se zaljubili, ceo mesec se nismo odvajali i odmah sam znao da će mi ona biti žena" – rekao je Ivan. Ipak, on tvrdi da Marijani sigurno nikada neće oprostiti to što mu je javno “nabila rogove” sa Nemešom, jer su imali idealan brak. Mada, brak u koji se neko upusti nakon pola godine površnog poznanstva i nije baš predodređen da traje večno.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>