Region

Svet

Milena Ćeranić: Ko je Srdja Knežević?!

"Nisi znala da mi je Merlin Monro tetka, a Dženifer Lopez sestra. Tako ja sad osvajam Srbiju, a Dženi mi krči put do Holivuda. Znaš da je snimala spot sa Vilijemom Levijem. Tako je i mene, pošto zna da se družimo, zamolila da joj sredim da bude glumac kod nje u spotu. Pošto smo toliko dobri, za moju seku je to uradio džabe. Kažem ti, iz prve ruke. Ko to može da zna bolje od mene. Toliko je realna i ova priča sa fudbalerom. Čoveka uopšte ne poznajem" ironična je pevačica Milena Ćeranić na pitanje o "novoj vezi" koju su joj propisali sa fudbalerom Srđom Kneževićem.

Milena Ćeranić: Ko je Srdja Knežević?!



 "Tog fudbalera ni ne poznajem, tako da priča o našoj vezi naravno nije istina. Ali, znala sam da će krenuti neke priče kao što se dešavalo i ranije. Kad nemam nikog onda me povezuju sa svim mogućim muškarcima. A i kad objavim neku vezu, tek onda me povezuju. Prestanu tek kad shvate da to ne utiče ni na mene ni na onog sa kim sam i da nismo raskinuli zbog napisa i glasina. A kad raskinemo, onda pišu sa kim sam ga sve varala. Imam svoje pesme i obaveze oko njih i stvarno nemam vremena da se zamajavam oko momaka. Ne želim sebi to da priuštim. Izašla sam iz jedne burne, a pritom i lepe veze. Bila je lepa bez obzira šta se priča. Pritom je i jedno lepo životno iskustvo. Sad stvarno nemam živaca da se muvam, pa onda sve ponovo ispočetka... Jednosavno sad nemam živaca za to. Emotivno nisam spremna da uđem u bilo kakav odnos sa nekim muškarcem. Nikad nisam krila jer nisam neko ko se stidi svojih postupaka. E sad, tu će da kažu krila sam sa Nemanjom."

"To je bilo u početku i svi znaju zašto. Nismo nameravali da krijemo do kraja. Bilo je samo pitanje trentka kad ćemo to da objavimo zato što smo se trudili da nekoga ne povredimo." Ipak, ona bi da priča i o svojim planovima kada je muzika u pitanju. A, tu, za razliku od njenih veza, zaista ima novosti. "Ima pesama dovoljno za CD. Ima jedan duet iznenađenja i biće jedna pesma sa nečijim potpisom koji će zaintrigirati narod jako i želeće da čuju pesmu. Biće iznenađenje veliko. To će sve biti u septembru ili oktobru tako da mi ostaje vremena da najavljujem svoj CD. Jao, biće mnogo dobar. I jedva čekam da obradujem pre svegamoje fanove, a onda i one koji me ne vole. Voleće moje pesme zato što su stvarno mnogo dobre."

Izvor: Pulsonline
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>