Region

Svet

Severina i Milan će se venčati na Kipru

Srpski biznismen Milan Popović i hrvatska pevačica Severina Vučkovic venčaće se najverovatnije na Kipru. Milan je ovu ideju predložio je svojoj verenici kako bi izbegli lavinu kritika ukoliko bi svadba bila u Srbiji, odnosno Hrvatskoj.

Severina i Milan će se venčati na Kipru



Sredozemno ostrvo nekako se nameće kao neutralno mesto, koje neće potpiriti još uvek tinjajucć balkanske strasti i nesuglasice, a Milan tamo ima i kuću, pa je to razlog više da se ceremonija održi na plaži pokraj mora.

"Venčanjem na neutralnoj teritoriji izbegli bi se zluradi komentari. Sigurno je da bi Milana ismejali ukoliko bi se venčali u Hrvatskoj, a ni Severina ne bi bila pošteđena ako bi svadba bila održana u Srbiji. Kipar je zasad najbolja i za oboje prihvatljiva opcija, a ukoliko se mozaik sklopi onako kako to Milan želi, na večnu vernost bi se mogli zakleti tokom predstojećeg leta" - navodi izvor blizak budućim mladencima.

Venčanju će prisustvovati njihova najuža familija i bliski prijatelji, a ekskluzivno pravo na fotografije sa venčanja, već je otkupio jedan hrvatski nedeljnik.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>