Region

Svet

Veliki brat: Gurala mu lignje u gaće (Video)

Stanari Velikog brata jučerašnje  popodne su iskoristili za uživanje. Radašin, Lester, Nikola, Antonija, Horvat i Vladimir bili su u bazenu, a Bojana, Ema i Soraja sedile su pored njih pokušavajući da se malo bolje upoznaju sa Vladom kroz priču o njegovom životu.

Veliki brat: Gurala mu lignje u gaće (Video)



Za to vreme Marijana je prala sudove, dok se Brandon odmarao u sobi, osećajući se zapostavljeno. Šibenčanka je bila vrlo neraspoložena jer joj Nemeš sve više nedostaje. Kasnije je Veliki brat u dvorište pozvao Radišu, Vladimira, Marijanu, Soraju, Nikolu, Horvata, Lestera, Antoniju, Brandona, Duška, Emu i Bojanu kako bi se jedno od njih 12 izborilo za titulu kapetana. Igrali su kviz "Većina misli".

Veče su proveli zabavljajući se sa igrom flaše i hranom, a među bizarnim igricama bilo je svega. Tako je Ema Nikoli ugurala u gaće tri sirove lignje, dok su njoj u usta sipali mešavinu kečapa, senfa, majoneze i eurokrema, koju je morala da proguta.

Iako se Vladimir odlično slaže sa svim stanarima, najbolje se  oseća pored Bojane. Stalno je grli i pokušava da je poljubi, ali ona se ne da. Tako je juče celo vreme ljubio po licu, a ona se sklanjala. U šali mu je rekla da on može slobodno da ostane u kući, ali da se njoj ide napolje. Vladimir je na to izjavio da je neće pustiti i da će on odlučiti kad će i hoće li ona da izađe.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>