Region

Svet

Veliki brat: Vladimir muva Bojanu, Marijana je savetuje

Posle oslobođanja iz "jazbine" Žene Lavice, Vladimir je presrećan, a već je krenuo sa zavođenjem jedne od stanarki. Dok je on zavodio Bojanu, Soraja i Marijana su uhvatile  da muvaju Brendona. Njemu zavođenje ove dve dame nije odgovaralo, čak ni kada se tom sendviču pridružila Ema.

Veliki brat: Vladimir muva Bojanu, Marijana je savetuje



Kada je shvatio da nema druge, pokupio se i otišao iz sobe. U krevetu su ostali Bojana, Vladimir, Antonija, Horvat i Ema. Brendon se uskoro vratio u sobu, a Ema ga je pitala da li želi da ga siluje, a zatim je krenula da ga krenula vuče u krevet. On se branio, a ostali su se smejali.

Uskoro je Bojana imala problema sa Vladimirom, koji joj je previše naklonjen. Marijana i ona su u dvorištu zaključile kako on sigurno ima tajni zadatak kad je toliko uporan. Kasnije ju je Vladimir pozvao da spava pored njega, i ništa više, ali ona je nakon kraćeg razmišljanja zaključila da to nije pametno. Uprkos svemu, on ne prestaje da zavodi Bojanu, a njoj odgovara njegova pažnja. Marijana joj je kolegijalno savetovala da se ne prepusti osećanjima, ali Bojana nije ravnodušna prema Vladimiru.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>