Region

Svet

Veliki brat: Vladimir pokazao ponos, Marijana nudila seks muškarcima po kući

Za vreme sinoćnje žurke novi ukućanin Velikog brata Vladimir iznenadio je svoje cimere, kada je iznenada skinuo pantalone i svima pokazao svoj muški ponos.  Pošto je većina stanara bila pijana, na njegovu muškost samo su se nasmejali.

Veliki brat: Vladimir pokazao ponos, Marijana nudila seks muškarcima po kući



Ponesena Vladimirovim ponašanjem, Marijana je odlučila da se golišava kupa u bazenu, pa je skinula odeću sa sebe i kupala se u donjem vešu. Horvata je zamolila da spava sa njom, a on je odbio. Šibenčanka nije odustajala, pa mu se rukama obesila oko vrata, a pridružio im se i Vladimir pa su se svi zajedno grlili. Nešto kasnije pokušala je da se pripije uz Lestera koji se tuširao, ali je on ipak upozorio da bude dobra.

Marijana ni tu nije odustajala, pa je pitala Lestera da li hoće da spava sa njom jer "nije fer da spava sama" u velikom krevetu. Lester je odbio, onda je otišla do Brandona i predložila mu da se zajedno tuširaju. Ovaj je hladno odbio, pa se Marijana prebacila na Vladimira kome je predložila da spavaju zajedno.

"Jel` se bojiš da spavaš sa mnom? To su dva odvojena dušeka, imaš prostora da pokažeš svoju tehniku" - rekla mu je Marijana, ali on nije bio zainteresovan. "Kakva je tvoja situacija u kući, ne bi smela da me ni jednom pozoveš u krevet" - rekao joj je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>