Region

Svet

Veliki brat: Antonia spasila Brendona od agresivnog Nemeša

Već posle jednog dana boravka novih stanara u kući došlo je i do prvih svađa između ukućana. Vladimiru se ne sviđa novi smeštaj, ali se svejedno dobro uklopio u ekipu, ali Brendon predstavlja veliki problem drugim muškarcima.

Veliki brat: Antonia spasila Brendona od agresivnog Nemeša



Nakon što je izgazio Duškov dušek i bio bezobrazan prema njemu, Nemeš je odlučio da ga nauči lepom ponašanju, tačnije upozorio ga je da je nepristojno to što radi. Brendon je ipak nastavio po svom, što je Nemeša strašno iznerviralo, ali do fizičkog okršaja ovaj put nije došlo. Ostali stanari sa đubrišta Nemešovu agresivnost prepisuju promeni okoline i lošijim uslovima.

Od napornog Brendona momke je spasila Antonia, koja je zadovoljila ženu lavicu, napravivši dovoljan broj hot dogova.

Antonia je mogla da spasi samo jednog od dvojice novih muških stanara, pa je nakon dužeg razmišljanja odabrala Brendona, koji će postati njen rob, moraće da je služi i ispunjava sve želje.

Marijana je najnezadovoljnija razvojem situacije jer joj nedostaje Nemeš. Zasmetalo joj je to što je Sara spasila Horvata, pa ga je ogovarala kod Bojane. Rekla je da misli da čovek ne može da bude dobar sa svima i da ima sto najboljih prijatelja. Ne voli takve ljude ni u stvarnom svetu, na šta je Bojana izjavila da Nikolu nikada ne bi spasila.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>