Region

Svet

Nataša Bekvalac od bivše Dačine sobe napravila igraonicu za Hanu

U stanu u Sremskoj ulici u Novom Sadu donedavno su srećne trenutke delili Dača, Hana i Nataša. U pitanju je penthaus na dva sprata, koji je na drugom spratu doskora imao tri spavaće sobe - Haninu, Dačinu i Natašinu.

 Nataša Bekvalac od bivše Dačine sobe napravila igraonicu za Hanu



Nataša je prilikom renoviranja, koje je započela pre mesec dana, spojila Dačinu i Haninu sobu i napravila veliku dečju igraonicu za svoju mezimicu. Soba ima 50 kvadrata, puna je igračaka, a Hana konačno sme u kuću da unese svoje ljubimce - zeku, ribice i papagaja, koji su do sada bili u kući kod bake i deke. Hana je oduševljena novim prostorom, a Nataša cini sve da joj udovolji.

"Nataša je odlucila da svoju cerkicu zaštiti u ovoj priči i da joj udovolji koliko je u njenoj moći kako Hana ne bi primetila kroz kakvu krizu prolaze njeni roditelji. Hana je oduševljena, posebno što je konačno donela i svoje ljubimce. Nataša se trudi da sve slobodno vreme provodi sa Hanom, pa tako svako veče idu u nedavno otvoreni 3D bioskop u Novom Sadu i druže se. Nataša menja život iz korena i posvetila se najviše ćerkici, potom poslu i uređivanju životnog prostora" priča izvor blizak pevačici. Nataša je u renoviranje, navodno, uložila 20.000 evra, a osim što je napravila igraonicu, kompletno je, po svom ukusu, promenila i dnevni boravak. Kupila je nove garniture i sav nameštaj je krem boje.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>