Region

Svet

Veliki brat: Nemeš i Marijana pregovarali o razvodu (Video)

Pošto je Nemeš dobio priliku da boravi u luksuznom delu kuće, koju je on iskoristio kako bi se samo javio ostalim ukućanima, a ostatak vremena proveo je samo sa Marijanom, na dvorištu. Golupčići su se sve vreme ljubili, šaputali su jedno drugom i grlili se, a pali su i “pregovori” o tome šta će biti kad se ova avantura završi.

Veliki brat: Nemeš i Marijana pregovarali o razvodu (Video)



Iako su ukućani sve vreme “ispirali usta” njima, par za to uopšte nije mario, jer su sve vreme pričali o tome šta će biti kad izađu. Tako, Nemeš je rekao Marijani:

Veliki brat: Maijana nije trudna, ali je Nemeš ipak zabrinut
"Ako ja izađem prvi, biće dobro, jer ću te čekati, ne moraš da brineš. A ako ti izađeš prva, ja ću ovde lupati glavu…" – aludirajući verovatno na to da se brine da li će se ona vratiti mužu, ili će ostati sa njim, na šta je Marijana odgovorila:

"A šta može da bude kad izađem… Katastrofa opšta! - sigurna da joj muž preko toga što mu je javno nabila rogove sigurno neće preći.

Golupčići su iskoristili maksimalno vreme koje je Nemeš dobio da provede u luksuznoj kući, Marijana nije želela da uđe u kuću iako joj je bilo veoma hladno:

"Ostaću ovde dok te ne odvuku nazad" – rekla je, nakon čega je usledio dug poljubac za rastanak.

Ako je suditi po ovim “pregovorima”, čini se da su njih dvoje veoma ozbiljni po pitanju svoje romanse, te da planiraju i zajedničku budućnost.



Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>