Region

Svet

Maja Nikolić muva Nemanju Stevanovića?!

Pevačica Maja Nikolić pre nekoliko dana je na pitanje Sandre Obradović ko je najbolji frajer na estradi odgovorila, da je po njenom ukusu to i dalje Nemanja Stevanović.

Maja Nikolić muva Nemanju Stevanovića?!



"To je bez dileme Nemanja Stevanović. Pogotovo otkad je raskinuo s Milenom. Volim muškarce koji imaju čvrst karakter i koji znaju šta hoće" - rekla je Maja, koja je pre izvesnog vremena jako iznervirala tadašnju Nemanjinu devojku Milenu, jer je otvoreno muvala pevača.

"Ona nema srama. Ona srama ima samo kad je na TV. Prišla je Nemanji i rekla mu: „Kad ćeš da ostaviš ovu Milenu, da ti i ja budemo zajedno“ – rekla je tada Milena.

Međutim, Maja je u intervjuu za jedne dnevne novine priznala da je Nemanja dobar frajer, ali da nikada ne bi bila sa njim.

"On je dobar frajer, ali je klinac za mene. Preferiram samo muškarce preko četrdesete. Zabole me kako će Milena reagovati na to što sam rekla da je šmeker" - rekla je Maja.

Sa druge strane Nemanji Stevanoviću ne smetaju Majini komentari.

"Lepo od nje što misli da sam najbolji frajer, hvala joj. Ipak, verujem da ona sve to govori u polušali, kao što je bilo i ono za muvanje."

"Ne gledam je na taj način. Nikada nisam ni pomišljao da bih mogao biti s Majom. Ma, ona se samo šali…"

Iako su raskinuli, Milena i dalje misli da Nemnja na estradi nema konkurenciju.

"Neću da se pojavljujem u novinama a propo neke tamo Maje. Moj jedini komentar je: „Da, Nemanja jeste najbolji frajer na estradi“.

Viber

Izvor: Svet Plus


>