Region

Svet

Marija Šerifović i Danijel Pavlović otvaraju školu pevanja

Jedna od naših najboljih pevačica i pobednica Evrosonga 2007. godine Marija Šerifović i njen brat i učesnik „Dvora" Danijel Pavlović odlučili su da otvore školu pevanja „Vivo".

Marija Šerifović i Danijel Pavlović otvaraju školu pevanja



Velika želja da rade sa decom i prenesu stečeno iskustvo Mariji i Danijelu dala je motivaciju za realizovanje ideje o otvaranju ustanove, koja će se po mnogo čemu razlikovati od već postojećih škola takvog tipa. Pored časova koji će im omogućiti vežbanje glasa i usavršavanje muzičkog obrazovanja, Marija i Danijel će polaznicima svoje škole pružiti i mogućnost rada u studiju, naučiti ih scenskom ponašanju kao i koordinaciji sa medijima, bez čega uspeh na muzičkoj sceni ne bi bio moguć.

Polaznicima škole časove će držati Marija i Danijel, a imaće mogućnost da čuju i predavanja poznatih ličnosti iz sveta šou-biznisa, kako sa ovih prostora tako i iz ostalih delova Evrope. Takođe će se družiti i sa najboljim stilistima, frizerima i šminkerima koji će im pomoći da izgrade autentični vizuelni identitet. Najbolji polaznici biće nagrađeni pesmom, ali i mogućnošću da rade kao prateći vokali na Marijinim koncertima.

Izvor: Press
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>