Region

Svet

Maja Nikolić vraćena na Pink (Video)

Pevačica Maja Nikolić je nakon izbacivanja iz rijalitija "Dvor" , zbog govora mržnje bila zabranjena na televiziji Pink. Ipak, izgleda da je njena zabrana istekla pošto je pevačica u nedelju popodne gostovalo u emisiji Ivane Baltić "Ja to tako".

Maja Nikolić vraćena na Pink (Video)



"Nikakav poziv za sud nisam dobila. Ako ga budem dobila odazvaću se pozivu nisam kriva… Nisam se sakrila i nisam pobegla. Moja savest je mirna i mirno spavam… Kada je moj sin čuo u dnevniku da ću da idem u zatvor, doživeo je šok. Dobio je temperaturu… Novak je tražio snimke na internetu i onako uplašen mi je rekao pa ti nikada nisi rekla da mrziš…"

Maja je takođe dodala da je u odličnim odnosima sa kolegom Milošem Bojanićem, kao i da sem prijateljstva ne postoji ništa više.

"Jedini kriterijum po kome se Miloš uklapa u moj tip muškarca je to što je stariji. Ja volim sigurne i ostvarene i zrele muškarce. Ali Miloš i ja smo prijatelji kao što sam prijatelj i sa njegovom ženom Brankom. eto sada je završio kuću u Novom Sadu i ja ću sa sinovima da idem kod njega na bazen. Družimo se, čujemo se, pijemo kafu.."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>