Region

Svet

Veliki brat: Marijana i Nemeš imali seks tri puta?

Marijana otkrila Radašinu da joj je seks sa Namešom dobar i u bazenu i u krevetu, što nas je navelo da prebrojimo ponovo…

Veliki brat: Marijana i Nemeš imali seks tri puta?



Iako povremeno ume da deluje smušeno i izgubljeno Radašin je dobrano ispreskakao Marijanu sa par vrlo nezgodnih pitanja. Naime, on je otvoreno upitao lepu Šibenčanku ono o čemu su svi samo šuškali do sada – da li joj je seks sa Nemešom bio bolji u bazenu ili u krevetu, na šta je ona odgovorila da joj se čini da su oba bila dobra. Potom, Radašin je imao spremno još jedno pitanje – ako joj se čini, da li to znači da se ona zapravo ni jednog seksa ne seća?!

A, kada se već izletela, nama preostaje samo da upotrebimo najjednostavniju matematiku. Dakle, svi se sećamo prvog druženja ispod jorgana, kada se još šuškalo da li se tamo desilo nešto više od samo poljupca i maženja, ali je brzo utvrđeno da jeste. Potom, onaj već čuveni snimak seksa pred budnim i preneraženim ostalim ukućanima, u krevetu. Ipak, kako je Marijana priznala da su imali seks i u bazenu, to nas dovodi do računice da se seks nije desio jednom, niti dva puta, već je bila i treća – sreća. A tri puta ne može niko na isti način da pogreši, stoga možemo zaključiti da se ovim golupčićima i te kako sviđa ono što su probali, što je Marijana i sama priznala.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>