Region

Svet

Novak Đoković iskulirao Natašu Bekvalac

Iako već danima čaršija bruji o tome da će se Nataša Bekvalac i Novak Đoković sresti u Crnoj Gori, gde se ona nalazi sa kćerkicom Hanom i čeka da se stiža bura oko njenog razvoda od Danila Ikodinovića, od tog susreta čini se, neće biti ništa.

Novak Đoković iskulirao Natašu Bekvalac



Naime, drugi reket sveta indirektno je demantovao da će svoju novu jahtu parkirati na
bokokotorski dok, jer je na svom tviter nalogu napisao da se nalazi u prestonici Monaka i da će ispratiti turnir koji počinje danas, iako zbog povrede ne može da igra.

"Danas je tužan dan za mene. Povukao sam se sa omiljenog turnira u Monte Karlu, koji je inače jedan od moja dva doma. Ovde živim i vežbam. Bila je to teška odluka, ali ću biti ovde tokom turnira" - napisao je Novak, te objavio da je i njegova devojka Jelena Ristić pored njega, kao podrška za brži oporavak:

"Sada moram u krevet, tamo me čeka jedna lepa devojka" – napisao je Đoković i tako
definitivno demantovao priču da će se u Crnoj Gori videti sa popularnom pevačicom, koja je počela kada je nova jahta ovog teniskog asa uplovila u luku u Tivtu, samo dan pre nego što je tamo stigla i Bekvalčeva. Budući da se već ranije pisalo o njihovoj navodnoj tajnoj vezi, a nekoliko puta su i uslikani tokom susreta, počele su da kruže glasine da će se i sada videti ali od tog susreta, očigledno, neće biti ništa, što je potvrdio i izvor blizak Đokoviću.

"Trebalo je da se Nole pojavi na turniru u Monte Karlu ali na jednom od proteklih
treninga se nezgodno okliznuo i tako zadobio blažu povredu kolena - otkriva izvor lista
“Alo” i dodaje:

"Kako njegov tim ništa ne prepušta slučaju, trening je odmah prekinut a on je prebačen u svoj dom u Monte Karlu, gde o njemu brinu lični lekar, fizioterapeut i njegova devojka Jelena Ristić. U Crnu Goru neće ići u doglednom periodu, a jahtu će tek možda obići kada se završi turnir u Monte Karlu, a pre početka Serbia Opena, tako da ne postoji šansa da se sretne sa Natašom" – zaključuje on.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>