Region

Svet

Veliki brat: Marijana i Nemeš se dozivaju pesmama

Od kada ih je Veliki brat razdvojio Marijana i Nemeš pate jedno za drugim. Pošto ne mogu da se vidi niti da pričaju, rešili su da jedno drugo dozivaju pesmom.  “Ne mogu, ne mogu bez tebe ja”, pevao je Nemeš Adilovu pesmu Marijani, koja je sa druge strane zida pesmom odgovarala. “Dođi mi, dođi mi ti!”, dozivala je Čvrljkova svog Nemeša, ali sve je ostalo na pesmi, pošto im Veliki Brat još uvek udara čežnju.

Veliki brat: Marijana i Nemeš se dozivaju pesmama



Koliko Čvrljkova nedostaje Nemešu, govori i činjenica da je on sve nervozniji, pa je optužio i Emu za krađu cigareta, a pri tom nije želeo da sasluša njene argumente kojima se branila.

Veliki brat: Marijanin suprug uzeo dete
Pored čestih svađa, Nemeš pokazuje i nezainteresovanost za druge devojke, pa ne reaguje ni na Draganu, koja mu se neprestano nabacuje. Inače , suprug najpromiskuitetnije ukućanke „Velikog brata“ Marijane Čvrljak demantovao je napise u novinama da joj je oduzeo dete i istakao da njihova ćerka Korina jeste sa njim, ali da je to i logično budući da se vratio sa broda, na kojem radi.

“Informacija da sam Marijani oduzeo dete je glupost, naša ćerka je moja koliko i Marijanina. Pa gde će drugde biti kad sam ja kod kuće? Pa kakav bih ja to tata bio kada bih bio u Šibeniku, a moja kći u Baškoj Vodi”, izjavio je za hrvatski „Indeks“ Ivan Čvrljak.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>