Region

Svet

Ceca se povlači sa estrade?!

Svetlana - Ceca Ražnatović odlučila je da se na neko vreme potpuno povuče s javne scene, saznaje Kurir! Ona je zbog toga otkazala nastupe koji su bili zakazani za ovaj vikend u Nemačkoj i Švajcarskoj.

Ceca se povlači sa estrade?!



"Ceca je imala kupljenu avionsku kartu za Sent Galen u Švajcarskoj jer je sinoć trebalo da peva u tom gradu. Međutim, kartu je otkazala, a menadžer je telefonom obavestio vlasnika kluba da se ona neće pojaviti. I njen večerašnji nastup u Nemačkoj je otkazan" - kaže sagovornik Kurira blizak pevačici.

Ražnatovićeva se, saznajemo, loše oseća zbog optužnice i sve snage usmerila je na to da sačuva svoj mir i mir svoje porodice, te da spremi dobru odbranu.

"Njoj je veoma žao zbog otkazivanja koncerata, ali ne vidi drugo rešenje. U ovim trenucima mnogo joj znači podrška publike" - kaže  sagovornik.

Ona je, takođe, odustala od snimanja dugo najavljivanog novog albuma, koje je trebalo da počne iduće nedelje.

"Teško joj padaju svakodnevni novinski napisi o optužbama da je nezakonito prisvojila milione od prodaje fudbalera Obilića inostranim klubovima. Ne želi da odgovara na pitanja, a nije joj ni do pevanja" - dodaje  sagovornik.

Otkako je prošle nedelje, posle osam godina istrage, podignuta optužnica protiv udovice Željka Ražnatovića Arkana, ona se nije pojavila u javnosti. Niko je nije video ni na ulici.

Ni njen advokat Goran Petronijević ne želi da odgovara na pitanjima o optužnici, razvoju situacije i eventualnoj nagodbi s tužilaštvom.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>