Region

Svet

Veliki brat: Marijanu muž podržava u svemu (Video)

Kada su stanari kuće Velikog brata saznali za otpad, nastala je potpuna pometnja. Posle čak tri borbe u koloseumu, došlo je do podele stanara, pa su Slavica, Bojana, Marijana, Nikola, Lester, Radiša, Mila, Tamara i Dražen prebačeni na otpad se Nirmal, Dragana, Duško, Soraja i Horvat pridružili Emi, Georgeu i Nemešu u kući.

Veliki brat: Marijanu muž podržava u svemu (Video)



Kako je time Veliki brat razdvojio ljubavnike, Nemeša i Marijanu, mladi Beograđanin je bio jako razočaran time što će morati da provoditi vreme bez svoje Šibenčanke.

Sa druge strane drugi su se neizmerno radovali svom novom domu i upoznavali se sa ostalim ukućanima.

Veliki brat: Nemeš pokazao ponos posle seksa
Uprkos sve većoj povezanosti s 22-godišnjim Nemešom, Marijana za svog supruga ima samo reči hvale. Naime kada su je Mila i Bojana pitale kakav ima odnos sa mužem, ona ga je nahvalila.

"Moj muž je super, najbolji čovek kog sam ikada upoznala. Tako je smiren, ništa mu ne smeta, neobičan čovek totalno. U svemu me podržava, ali nije lud", opisala je Marijana svog supruga Ivana Čvrljka.

I dok Marijanu uopšte ne brine ono što se dogodilo između nje i Nemeša, stanari ne prestaju da pričaju o seksu u kući.

"Da sam na njenom mestu, ja ne bih mogla da izađem iz kuće" - komentarisala je Mila, dok je Lester zaključio da se neće ponašati kao da se ništa nije dogodilo kada se sve čulo i videlo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>