Region

Svet

Veliki brat: Marijana i Nemeš se ljubili, Džordž i Nikola kažnjeni (Video)

Sinoć je u kući Velikog brata bilo veoma uzbudljivo. Takmičari su se posle veće količine alkohola potpuno opustili pred kamerama, a umalo nije izbila i prva tuča.

Veliki brat: Marijana i Nemeš se ljubili, Džordž i Nikola kažnjeni (Video)



Naime, glavni akteri događaja bili su ponovo Marijana i Nemeš koji su se ljubili i mazili u bazenu, čak je Marijana u jednom momentu poželela da se kamere na kratko ugase.

Pre nego što je otišla u krevet počela je u kupatilu da se nabacuje i Lesteru grleći ga i tražeći da je poljubi: "Ajde poljubi me ako si faca“ - govorila je, dok se Lester odmakao od nje.

Pored poljubaca i maženja umalo nije izbila i prva tuča između Džrdža i Nikole, koji su se posvađali oko redosleda pušenja u kabini. Vređali su se, psovali i da nije bilo Marijane i Nemeša koji su ih razdvajali došlo bi i do fizičkog obračuna, a Veliki brat ih je potom odmah kaznio.

Nikola je sve vreme pokušavao da se približi Tamari, čak je u jednom momentu krenuo i da je poljubi, ali se ona uz osmeh izmakla. Inače, Bojana, Tamara i Mila su  bile najveselije pa su uskakale obučene u bazen, grlile se, igrale i pevale iz sveg glasa. Lester je ponovo izvodio striptiz, a ovoga puta "žrtve" su mu bile Mila i Ema.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>