Region

Svet

Veliki brat: Marijanin muž ne želi razvod, majka na lekovima

Iako su svi pomislili da će ukućanku Velikog brata Marijanu Čvrljak, po izlasku iz kuće sačekati razvod zbog seksa koji je imala sa beograđaninom Nemešom, njen suprug Ivan kaže da uopšte ne razmišlja o tome.

 Veliki brat: Marijanin muž ne želi razvod, majka na lekovima



Veliki brat: Nakon seksa Marijane i Nemeša oglasio se prevareni muž
Ivan je izjavio da odluku o razvodu neće donositi na brzinu i da će sačekati da Marijana izađe iz kuće kako bi porazgovarali o svemu.

"Podržao sam njenu želju da ode u rijaliti šou. Sigurno bih je podržao i da je želela da ide u ekspediciju jer znam da bih ja imao njenu podršku u svojim željama" - rekao je Ivan i dodao da je svojoj supruzi oduvek verovao.

"Kad imate poverenja u nekoga, onda se ne bojite niti razmišljate da može da vas prevari. Ali, eto, ispalo je kako je ispalo" - zaključio je Ivan.

Veliki brat: Marijana i Nemeš zaključili da posle seksa povratka nema
Sa druge strane, Marijanini roditelji nikako ne mogu da se pomire sa onim što im je njihova ćerka priredila u prvih sedam dana rijalitija. Marijanin otac, koji se inače odrekao svoje ćerke izjavio je da je celu situaciju najteže podnela njegova supruga Gordana, koja je od tog dana na lekovima za smirenje.

"Imam svoje oči i svoje ja. Moja ćerka je izvan svake pameti, u potpunosti je izgubila razum. U sredu sam je sahranio i ne nameravam da je primim u svoju kuću kad izađe iz „Velikog brata“. Neka sama odgovara za sve svoje postupke".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>