Region

Svet

Milić Vukašinović: Sve tajne Bijelog dugmeta

Milić Vukašinović, nekadašnji član “Indexa” i “Bijelog dugmeta” pa osnivač “Vatrenog poljupca”, završava autobiografiju “Seksualno nemoralan tip”.

Milić Vukašinović: Sve tajne Bijelog dugmeta



Mića kaže da će knjiga biti pravi bum, fil ljubavnih avantura (kako svojih tako i od svojih kolega) red seksa,a sve začinjeno sa rokenrolom i alkoholom.

Erotski triler

- To je, ustvari, erotski triler i veoma je napet. Pogotovo te tri godine kada sam živeo u Londonu. Te su avanture bile baš filmske – kaže Vukašinović.
Mnogima ce biti privlačno da čitaju ljubavne zgode i nezgode slavnih zvezda kao što je Goran Bregović.

- Da vidite kako Brega nije mogao doći do devojke tamo gde “Bijelo dugme” nije bilo poznato, kao u Poljskoj. On kuca na vrata, a devojka neće da mu otvori – kaže  Mića šta će se u knjizi moći pročitati.

Kako je “Bijelo dugme”, kao najveći muzički fenomen na ovim prostorima magnet za široke narodne mase, Vukašinović može računati da će i pričom o raspadu grupe pobuditi veliki interes.
- Otkriću kako se raspalo “Bijelo dugme”. Prisustvovao sam tome i preneću od reči do reči ono što se dešavalo. Pritom mislim na momente kada je iz grupe otišao Željko Bebek, jer se tada raspalo ono pravo “Dugme” – saopštava  Vukašinović.

Otkriva nam i da je “Bijelo dugme” jedva održalo tri povratnička koncerta 2005. godine.

- Do poslednjeg dana se nije znalo da li će Željko pevati, zbog para, zbog te ljubomore pevača… To su fuj odnosi. Brega nije imao sreću kao Dino Merlin da peva svoje pesme. On je morao uzimati pevače, a svaki pevač poludi čim se dokopa tolike slave – govori Mića.


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>