Region

Svet

Lepa Brena: Bolja sam od Madone, ali nemojte da joj kažete

Lepa Brena, koja će 16. aprila održati koncert u skopskoj hali “Boris Trajkovski”, prvi posle 15 godina pauze, na konferenciji za novinare u makedonskoj prestonici rekla je da će to biti “izvanredno druženje posle velike pauze”.

Lepa Brena: Bolja sam od Madone, ali nemojte da joj kažete



"Kao neko ko je uzduž i popreko špartao Balkanom, još uvek sam nostalgična, ili bolje rečeno jugonostalgična, jer me za celo to područje vežu predivne uspomene "- rekla je Brena.

"To je razlog što ću ponovo pevati u Makedoniji. Garantujem dobru zabavu i lepo druženje. Pevaću aktuelne, ali i hitove koji su obeležili moju karijeru."

U godini kada slavi tri decenije profesionalnog bavljenja muzikom, pored novog albuma, Brena je rekla da priprema još nekoliko iznenađenja, među kojima je i monografija. Dodala je i da prihvata kao osnovane epitete onih koji je nazivaju “balkanskom Madonom”. Breni su interesantna takva poređenja, iako je, kaže, neke stvari počela da radi pre Madone.

"Možda su neki parametri, s obzirom na produkciju koju ona ima, neuporedivi sa našom, ali što se tiče muzike, igranja i pevanja, možda jesam Madona, a možda sam i malo bolja od nje" - ispričala je Brena, i zamolila novinare da to ostane tajna i da ne kažu Madoni.

Folk diva u Skoplju nije bila spremna da podrobnije komentariše proteste hrvatske desnice i ratnih veterana koji se protive njenom subotnjem koncertu u Osijeku. Rekla je da čak do kraja nije upoznata sa detaljima i razlozima tih “neshvatljivih protivljenja” i da pripreme za koncert teku po planu:

"Ja o tome ništa ne znam. Za sada naš organizator još uvek stoji pri tome da ćemo imati koncert. Ne bavim se politikom, tako da mi je potpuno strano i čak smešno što se oni bave time."

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>