Region

Svet

Radašinova žena: Vodimo ljubav svaki dan, ali će me ipak prevariti

Učesnik Velikog brata Radiša Miljković poznatiji kao Radašin, rešio je da se još jednom oproba u rijalitiju koji ga je pre dve godine napravio poznatim.

Radašinova žena: Vodimo ljubav svaki dan, ali će me ipak prevariti



Radišina supruga Zlatka otkrila je da ima redovan seks sa svojim suprugom i da je do sada nikada nije prevario, ali da bi ovoga puta Radašin mogao da je prevari sa prsatom ukućankom Slavicom.

"Moj suprug i ja smo u braku 30 godina i ja mu verujem, mislim da me neće prevariti, ali me plaši ona sisata taksistkinja, koja bi mogla da ga spopadne jer je mnogo slobodna. Zasad sam mirna jer on boravi na otpadu „Velikog brata“ i one dve devojke koje su tamo s njim su mnogo mlade za njega, on ima 51 godinu, pa one neće želeti ništa sa njim. Međutim, ako uđe u ovaj bolji deo kuće, ova iz Smedereva bi mogla da mu se svidi. Ona mi deluje kao njegov tip, a nije ni mnogo mlađa od njega. Njega bi mogle da privuku njene velike grudi i to što je mnogo slobodna i tu bi mogao da me prevari" – rekla je Zlatka i dodala:

"Mene moj Radiša nikada nije prevario, ni u prethodnom „Velikom bratu“. Ja znam da me nije prevario čak ni kada je to tvrdio u jednoj emisiji, to je on samo izmislio. On nema potrebe mene da vara jer mi imamo seksualne odnose svakog dana po nekoliko puta, kad god on to želi. On pored mene ima sve, mi imamo i decu i unuke, ali i skladan brak" - kaže Radišina supruga i tvrdi da joj redovan seks ne smeta uprkos narušenom zdravlju.

"Ja moram da obavljam svoje bračne dužnosti i oduvek sam to i radila. Bez obzira na moju bolest, Radiša i ja svakog dana imamo seksualne odnose, zato on to ne mora da traži van kuće. Ja jesam bolesna, lekari su mi rekli da imam tumor na materici i da mi treba 700.000 dinara za operaciju jer mi knjižica nije overena, a da bih je overila potrebno mi je 400.000, ali ja ipak stalno spavam sa mojim Radišom" – zaključila je Zlatka, koja se nada da će drugo Radišino učešće biti uspešnije od prethodnog i da će ovog puta skupiti novac koji im je neophodan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>