Region

Svet

Veliki brat: Nemeš pozvao Marijanu na seks (Video)

Jedan od glavnih zavodnika u kući Velikog brata Nikola Nemčević Nemeš bacio je oko na udatu hrvatsku učesnicu Marijanu Čvrljak i otvoreno je pozvao na seks.

Veliki brat: Nemeš pozvao Marijanu na seks (Video)



Iako je u početku gajio simpatije prema Bojani , ona mu je nekoliko puta skrenula pažnju da treba da vodi računa kako se ponaša, pa je to Nikolu usmerilo u drugom pravcu i to prema udatoj ženi Marijani iz Šibenika.

"Ti se meni baš jako sviđaš" - otvoreno je Nikola priznao Marijani, dok je plesao sa njom, ona je bila uplašena jer ne zna kako da seopravda svom ljubomornom mužu koji ju je jedva pustio da uđe u kuću.

Marijani je takođe i Bojana skrenula pažnju na njeno slobodno ponašanje i dodala da se njenom mužu sigurno neće dopasti što flertuje sa drugim muškarcima.

Međutim, to Nikolu nije mnogo pogodilo, već je ovoj zgodnu učesnicu otvoreno ponudio seks.

"Ajde, tamo sam ja, u ćošku, tamo gde sam uvek. Ajde pa mi dođi" – predložio je Nemeši, ali se Marijana nije odazvala.



Sa druge strane oglasio se i Marijanin muž, koji je izjavio da ima potpuno poverenje u svoju suprugu i da je siguran da ga neće prevariti.

"Marijanu poznajem u dušu i znam da neće ništa loše da uradi. Razgovarali smo pre njenog odlaska. Ona je čvrsta, inteligentna i bistra osoba i baš je takvu volim", rekao je Marijanin suprug i dodao:

"Kao prvo, ne gledam Velikog brata, ali poneki isečak sam pogledao, kao i taj famozni ples. Dakle, pre svega, mi ne znamo po kakvim se scenarijima i prema kakvim uputstvima stanari moraju da se ponašaju. Pa to je šou i treba im skandal da bi bilo gledano! Da su dosadni, sigurno forum ne bi pročitalo 50 hiljada, nego pet hiljada ljudi" - zaključio je Ivan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>