Region

Svet

Milena Ćeranić na radiju Svet Plus (Foto+Audio)

Sinoć ste od 20h na radiju Svet Plus imali priliku da slušate emisiju VIP ŠPAJZ u kojoj su Branka Bajić i Miljan Radojević ugostili bivšu zvezdu Granda Milenu Ćeranić.

Milena Ćeranić na radiju Svet Plus (Foto+Audio)



Svi vi koji ste bili uz naš radio mogli ste u sat vremena, koliko je emisija trajala, da čujete vrlo iskrene odgovore gošće na ozbiljna, ali i šaljiva pitanja koja je naša ekipa pripremila za ovu priliku.



Ono što bismo izdvojili kao simpatičnu izjavu punu samopouzdanja i vere u sebe i svoje kvalitete jeste Milenin odgovor na pitanje da li bi uradila neku estetsku promenu na svom telu, na šta je ona uzvratila sledećom rečenicom: "Ne bih da rušim iluziju ljudi koji smatraju da savršenstvo ne postoji, jer ukoliko bih ugradila silikone u grudi dokazala bih im upravo suprotno".



Milena nam je ovom prilikom otkrila i to da vredno radi na svom albumu prvencu koji u prodaji možemo da očekujemo već u septembru ove godine, kao i to da će joj ovo leto biti vrlo radno.



Ono što je njen cilj jeste to da svima koji su prestali da veruju u nju po izlasku iz Grand produkcije dokaže da jedna mlada, ambiciozna i samouverena devojka može da ostvari svoje snove, što joj mi od srca želimo.

Poslušajte delove sinoćnjeg intervjua sa Milenom Ćeranić.

Nadamo se da ste uživali uz naš program... Sledeće druzenje u emisiji VIP ŠPAJZ zakazujemo već za sledeći ponedeljak od 20h. Detalje nećemo otkrivati. Dakle, na istom mestu u isto vreme, a do tada budite uz program radija Svet Plus.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>