Region

Svet

Maja Nikolić optužila Srbe za genocid

Posle izjave da ne voli Jevreje i velike prašine koja se podigla oko toga, Maja Nikolić očigledno nije naučila lekciju. Nastavlja po starom. Ovaj put je potkačila sunarodnike. U intervjuu koji je dala za sarajevski Ekspres pevačica je obrazlaganje o tome da li je prenaglila sa izjavom o Jevrejima završila rečima:

Maja Nikolić optužila Srbe za genocid



"Sa mnom ne može niko da se šali, jer sam pametna, obrazovana i niko ne može da me natera da volim ni Madlen Olbrajt, ni Holbruka… Ljude koji su doneli odluku o bombardovanju Srbije i ljude zbog kojih smo 78 dana proveli u podrumima."

A onda je novinar postavio konkretno pitanje: “I deca u BiH su godinama živeli u podrumima zbog agresije Srbije?”, na šta je Maja odgovorila:

"Bravo, tako je, u pravu si. Ja ne opravdavam genocid ni nad jednim narodom.
Tu je usledio zarez, posle kojeg je pričala da je protiv svake vrste nasilja, da u svakom narodu ima dobrih i loših ljudi, da se svakodnevno moli dragom Gospodu da kazni sve zle ljude…"

Maja Nikolić je u izjavi za Kurir povodom intervjua u Ekspresu rekla:

"Ne znam šta su napisali. Tek sam se vratila iz inostranstva, nisam videla tekst i ne mogu da komentarišem. Ne smatram da su Srbi agresori, ali ne opravdavam nijedan vid nasilja nad decom ili bilo kojim narodom" – rekla je pevačica.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>