Region

Svet

Veliki brat: Sara odrasla u Domu

Jedna od trenutno najaktuelnijih ukućanki „Velikog brata“ Soraja – Sara Vučelić iza sebe ima burnu biografiju, a o njenom životu mediji svakodnevno saznaju nešto novo.Jedan od poslednjih i možda najaktuelnijih podataka je taj da je odrasla u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj.

Veliki brat: Sara odrasla u Domu



Sara je odrastala uz bolesnu majku koja nije mogla da je izdržava, pa je tako Sara prvo završila u hraniteljskoj porodici, a potom i u Domu za decu bez roditeljskog staranja „Mladost“.

"Sara je bila divno dete, izvanredno prihvaćena od svojih vršnjaka i vaspitača. Bila je solidan đak i nikada nije napravila problem. Njena majka ju je u naš dom dovela kao malu devojčicu, a pre toga je bila smeštena u hraniteljskoj porodici u Vojvodini. Kada je smeštena kod nas, ime oca nije bilo poznato. Majka ju je redovno posećivala, ali nije mogla da je izdržava, pa je Sara zbog toga bila u domu. Kada je završila osnovnu školu, majka ju je povela sa sobom i, koliko mi je poznato, živele su u kući Sarinih ujaka. Mislim da je to bila zajednička kuća - priseća se direktor Doma za decu bez roditeljskog staranja „Mladost“ iz Bijele.

Posle par godina Sarina majka je umrla, a brigu o njoj su preuzeli ujaci.

"Godinu ili dve nakon što je napustila dom i prešla da živi sa majkom, Sarina mama je umrla kada su joj otkazali bubrezi. Mislim da su tada o njoj brigu preuzeli ujaci. Nismo više ništa čuli o njoj sve dosad - završio je priču direktor ustanove u kojoj je boravila Sara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>