Region

Svet

Verica Šerifović otkrila koliko novca mesečno prima!

Verica Šerifović, poznata pevačica, otkrila je koliko novca mesečno zarađuje iz penzije, nakon skoro četiri decenije radnog staža. Uživajući u mirnom životu sa unukom Marijom, Verica deli detalje o svojim penzijama iz Srbije i Austrije, dok se priprema za proslavu prvog rođendana svog unuka. Saznajte kako izgleda njen život i koliko joj novca pristiže svakog meseca!

Verica Šerifović otkrila koliko novca mesečno prima! Foto: Printscreen Youtube/Marija Šerifović




Pevačica Verica Šerifović, nakon skoro četiri decenije rada, sada uživa u penziji i mirnom životu. Svoje dane provodi čuvajući unuka Marija, koji je došao na svet krajem decembra prošle godine. Verica ima ukupno 39 godina radnog staža, od čega je 27 godina provela u Srbiji, a 11 u Austriji. Njena penzija iz Srbije iznosi oko 35.000 dinara, dok austrijska penzija iznosi nešto manje od 250 evra, a ona ih prima ukupno 14 meseci godišnje. U maju i oktobru dobija dupli iznos, pa je tako nedavno primila ukupno 470 evra iz Austrije, pored srpske penzije, što joj omogućava lagodniji život.

Mali Mario će 2. decembra proslaviti svoj prvi rođendan, a pripreme za ovu posebnu priliku su u punom jeku. Njegova majka Marija nedavno je podelila emotivan snimak svog sina, ističući da se spremaju za proslavu. "Opa, Miki! Vežbamo za 2. decembar, ljubi te baba, punu kesu će para da spremi!" - šaljivo je izjavila Verica dok je Mario đuskao u njenom naručju.




Instagram objava



Marija je uz snimak napisala: "Evo šta baba radi kad je dete kod nje," čime je dodatno osvetlila posebnu vezu između Verice i njenog unuka. Osim toga, Marija Šerifović je podelila i da je mali Mario nedavno napravio svoje prve korake, uz šalu da ih sada čeka prava avantura. Verica je poznata po svojoj velikoj ljubavi prema unuku, a Marija je nedavno izjavila da je sigurna da njena majka više voli Marija nego nju.

"Da, njega volim više. Umirem za njim, ženo! Ne mogu da živim bez njega," priznala je Verica, čime je potvrdila svoju duboku vezanost za unuka.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>