Svet

Region

Tragična smrt Liama Paynea: Postoji snimak koji otkriva trenutak nesreće!

Liam Payne, bivši član popularnog benda "One Direction", preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu. Vest o njegovoj tragičnoj smrti šokirala je svet, a argentinska novinarka Paula Varela otkriva da postoji snimak koji beleži trenutak nesreće, na kojem se vidi da je pevač izgubio svest pre pada. Ova situacija dodatno je potresla obožavaoce, posebno nakon što su rezultati toksikološkog izveštaja pokazali prisustvo opasnih supstanci u njegovom organizmu.

Tragična smrt Liama Paynea: Postoji snimak koji otkriva trenutak nesreće! Foto: Printscreen Youtube/Alesso




Vest o tragičnoj smrti Liama Paynea (31), bivšeg člana planetarno popularnog benda "One Direction", šokirala je njegove obožavaoce širom sveta. Payn je preminuo nakon što je, prema prvim izveštajima, pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu, gde je boravio na odmoru. Ova tragedija obavijena je misterijom, a brojni fanovi i mediji tragaju za odgovorom na pitanje šta je tačno dovelo do njegovog pada.

Prema navodima argentinske novinarke Paule Varele, trenutak Paynovog pada zabeležen je sigurnosnim kamerama hotela, ali taj uznemirujući snimak za sada nije objavljen u javnosti. Varela je izjavila da se na snimku vidi kako se pevač onesvestio i pao sa terase hotela, što je navelo mnoge na zaključak da se nije radilo o svesnom skoku.


Preminuli pevač Liam Payne
Foto: Printscreen Youtube/Liam Payne


Postoji snimak koji nije pušten u medije, a na njemu se vidi da je Liam izgubio svest. Da se onesvestio na krevetu, pao bi na njega, ali se nalazio blizu terase - izjavila je Varela u emisiji "Socios del Espectaculo", te dodala da ovaj snimak može pružiti ključne informacije o okolnostima nesreće i otkriti šta se tačno dogodilo u trenucima pre pada.


Rezultati toksikološkog izveštaja dodatno su potresli javnost, jer su u Paynovom organizmu pronađeni tragovi kokaina, benzodiazepina, kreka i tzv. "ružičastog kokaina" – opasne mešavine koja uključuje metamfetamin, ketamin i MDMA. Stručnjaci navode da prisustvo ovih supstanci može objasniti zašto je pevač bio u stanju potpune ili polusvesti, zbog čega nije refleksno reagovao da se zaštiti prilikom pada.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>