Region

Svet

Izjave Seke Aleksić napravila potpuni haos: Odmah se oglasio on - Narikačo sa Ibraske! (FOTO)

Seka Aleksić, podigla je veliku prašinu nakon što je izjavila da Ceca Ražnatović podhitno mora da promeni šminkera i stilistu.

Izjave Seke Aleksić napravila potpuni haos: Odmah se oglasio on -  Narikačo sa Ibraske! (FOTO) Foto: Insatgram printscreen/sekaaleksic



Iako se folk zvezda nije oglašavala do sada, u njenu odbranu stao je i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i "Elita", Marko Đedović, burno je reagovao na Instagramu nakon što se prepoznao u njenoj objavi, u kojoj ga je prozvala zbog navodnih uvreda na njen račun u vezi sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Narikačo sa Ibarske magistrale, da ti pojasnim. Za tebe i jesam rijaliti lik jer nisi pratila politiku nekada, niti si išla na fakultete kada je to trebalo, već si bila zauzeta aktivnostima na Ibarskoj magistrali i smišljala kako Zokiju i Kaprišu da smestiš aferu da ne vratiš čoveku pare i prodavala prijateljice kao kilogram krompira - rekao je Đedović.


Foto: Instagram printscreen/djedovicmarko

- Pomiri se sa tim da Ceca, koju si pomenula, nema pojma kada neko od nas nešto napiše i da može spasila bi te ovoga što sada pišem. Što se rijalitija tiče, javno pozivam tvoju kućnu pomoćnicu da mi se javi da je ubacim u rijaliti. Normalno, žena kada zaradi može da kupuje muževe, a momke pljačkaš i optužuješ za gej afere, samo da bi uzela neki dinar. Mnogo si se utripovala kao pevaljka, jer ti nisi zvezda, ti se pevaljka. Mnogo solite pamet, a zaboravile ste da je do pre samo deceniju bilo sramota roditelje da im deca pevaju na Ibarskoj magistrali - poručuje Marko.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>