Region

Svet

Nakon prijave za nasilje, Isidora Trifunović platila kaznu zbog neprijavljenog boravka

Isidora Trifunović kažnjena je zbog nezakonitog boravka u Srbiji, te je platila novčanu kaznu.

Nakon prijave za nasilje, Isidora Trifunović platila kaznu zbog neprijavljenog boravka Foto: Instagram printscreen/whistler dick



Prema izvorima iz policije, Sergej Trifunović prijavio je svoju suprugu za nasilje u porodici, nakon čega su policajci odmah intervenisali i razgovarali sa oboma u policijskoj stanici.

Međutim, nadležni tužilac zaključio je da u slučaju nema elemenata krivičnog dela.

Podsetimo, situacija se zakomplikovala kada se Sergej vratio s promocije reperke Sajsi MC, održane na istom mestu gde će on uskoro održati koncert u čast Bori Čorbi.

Navodno, Sergej supruzi nije unapred rekao gde ide niti joj se javljao na telefon, što je dovelo do tenzija između njih.


Foto: Instagram printscreen/sergejtrifunovic

Prema izvoru, nakon što je izrazio želju za razvodom, situacija se dodatno zaoštrila, a Isidora je, navodno, zapretila da će polomiti stvari u stanu. Incident je prijavljen Drugom osnovnom javnom tužilaštvu, koje je procenilo da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka.

Osim toga, Isidora je prema Zakonu o strancima kažnjena novčanom kaznom od 20.000 dinara zbog neprijavljenog boravka u Srbiji, koju je odmah platila.

Izvor za „Telegraf“ navodi da Isidora najverovatnije neće napustiti zemlju i dodaje da njihov odnos prolazi kroz promene, ali da ljubav među njima i dalje postoji.

Prema članu 27 Zakona o strancima, kazne za neprijavljeni boravak u Srbiji kreću se od 10.000 do 50.000 dinara.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>