Svet

Region

Da li je Liamov poslednji izlazak bio vapaj za pomoć?

Pevač i bivša zvezda grupe One Direction, Liam Payne, preminuo je u  u 31. godini nakon tragičnog incidenta u Buenos Airesu. 

Da li je Liamov poslednji izlazak bio vapaj za pomoć? Foto: YouTube printscreen/Liam Payne official



Liam je boravio u Argentini sa devojkom Kate Cassidy, a njihovo putovanje je bilo prilika i da podrži bivšeg kolegu iz benda, Nialla Horana, na koncertu. 

Poslednji put je viđen u javnosti upravo na tom događaju, gde je u VIP loži pevao i plesao uz pesmu "Summer Lovin'" iz filma Grease.

Video snimci sa događaja ubrzo su postali viralni, ali, nažalost, nisu svi reagovali pozitivno. Dok su fanovi bili oduševljeni njegovim prisustvom, okrutni komentari na društvenim mrežama ismevali su njegovo ponašanje, nazivajući ga neprijatnim. 


Foto: Instagram printscreen/LiamPayne

Neki su ga čak etiketirali kao "krindž", dok su drugi osećali da njegovo ponašanje izražava tugu i poteškoće koje su možda bile skrivene od javnosti. Sada, nakon njegove smrti, mnogi ti isti snimci izgledaju kao tihi vapaj za pomoć, a fanovi u komentarima izražavaju žaljenje što nisu ranije primetili da mu je možda bila potrebna podrška.

Liam je pre nekoliko dana podelio uzbuđenje zbog putovanja u Argentinu, rekavši da jedva čeka da ponovo vidi Nialla i da "poprave par stvari." 

Na Snapchatu je sa svojim pratiocima delio fotografije sa Kate, uključujući i opušteni doručak koji su imali neposredno pre tragičnog događaja.

Iako uzrok pada još nije zvanično utvrđen, fanovi širom sveta okupljaju se kako bi mu odali počast i prisetili se svega što je dao muzičkoj sceni.

Tragedija je ostavila svet u šoku, dok su prijatelji, kolege i fanovi i dalje u neverici da Liama više nema. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>