Region

Svet

Slađa Delibašić upala u intervju Vesne Djogani i poručila kratko!

Vesna Đogani nedavno je otvoreno govorila o svom odnosu sa Slađom Delibašić, bivšom suprugom Đoleta Đoganija, naglašavajući koliko su međusobno podržavajuće i koliko cene jedna drugu. 

Slađa Delibašić upala u intervju Vesne Djogani i poručila kratko! Foto: YouTube printscreen/K1 TV



Vesna je istakla da između njih nema mesta za sukobe ili negativne emocije, već je prisutno poštovanje, posebno zbog Đoletovih ćerki sa Slađom, koje ona vidi kao važne članove njihove zajedničke porodice.

Govoreći o estradnoj sceni, Vesna je iznela svoje mišljenje o trenutnim izazovima s kojima se muzičari suočavaju. 

Objasnila je da su vremena takva da je neophodno prilagođavanje – više nema čestih putovanja avionom za nastupe, već se stvorila potpuno nova dinamika rada.

Uz osmeh je izrazila nadu da će se scena pokrenuti, sa više hitova i nastupa, jer su sada svi izvođači u potrazi za novim načinima da ostvare stabilne prihode i održe kontakt sa publikom.

-  Mislim da smo mi odavno objasnili ljudima da se volimo i cenimo i poštujemo. Đole ima dve predivne ćerke sa njom. Nema razloga za drame, svađe, niti bilo šta. Važno je da se mi volimo i podržavamo - govorila je Vesna za televiziju Pink, a potom se osvrnula i na nastupe njihove grupe: 

- To je jedna jako nezgodna situacija sada, Đole i ja balansiramo, Đole i ja smo uložili novac i energiju, jedna pesam se izdvojila. Nekako je postalo ludo vreme... Nema više pevača po avionima... Sad mi se čini da ćemo da pravimo žurke po marketima, generalno nema klubova, zatvaraju se... Ja bih volela da svi radimo i da svi snimamo hitove jer mi od tih para - govorila je Vesna, dok je Slađa iznenada se pojavila i dodala: 

- Nikada nismo bile u svađi - rekla je Delibašićeva, koja je upala u intervju kako bi se nadovezala. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>