Ostalo

Sme�no

Benjamin Hasanić rasplakao Severinu i oduševio žiri: Imamo novu sevdah zvezdu! (VIDEO)

Benjamin Hasanić iz Bosne i Hercegovine je na sceni Supertalenta izveo nastup koji će se dugo pamtiti.

Benjamin Hasanić rasplakao Severinu i oduševio žiri: Imamo novu sevdah zvezdu! (VIDEO) Foto: Youtube printscreen/Supertalent



Njegova emotivna interpretacija sevdaha, ispunjena iskrenim emocijama i autentičnim glasom, duboko je dirnula žiri, a najviše Severinu, koja nije uspela da zadrži suze.

Već na prve taktove pesme, svi su u publici osetili iskrenu emociju, a Benjaminovo izvođenje brzo je osvojilo srca svih prisutnih.

Nakon završetka nastupa, žiri ga je nagradio gromoglasnim aplauzom, a Severina je, obuzeta emocijama, priznala da je njegov glas podseća na nostalgične tonove koje budi sevdah, kao i na ljubav prema muzičkoj tradiciji Balkana. "Ovo nije samo nastup, ovo je pravo umetničko delo," rekla je kroz suze.



Filip Roganović takođe je bio impresioniran i nije krio svoje oduševljenje, istaknuvši da je Benjamin pokazao sve što sevdah može biti – moćan, emotivan i duboko ličan.

„Neka Bosna slavi, imamo novu sevdah zvezdu. Ti si genijalan!“ izjavio je Filip, dodavši da se retko sreće izvođač koji može tako snažno preneti emociju na publiku.

Platinum karta, koju je Benjamin zasluženo dobio, omogućila mu je direktan prolazak u finale i otvorila vrata da svoju ljubav prema muzici podeli s još širom publikom.

Njegov nastup je još jednom pokazao koliko su snažni i posebni talenti koji dolaze s ovih prostora.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>