TV Show

Parovi

Aleksandra Nikolić iskreno o odnosu s Filipom Carem i teškim trenucima iz prošlosti!

Aleksandra Nikolić ponovo je u centru pažnje zbog spekulacija o svom privatnom životu i vezi sa Filipom Carem. Iako retko daje intervjue, Aleksandra je ovoga puta otvoreno govorila o ljubavi, nesuglasicama i zajedničkoj ćerki Leoni koja živi s njom.

Aleksandra Nikolić iskreno o odnosu s Filipom Carem i teškim trenucima iz prošlosti! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV



„Toliko puta sam se selila od njega i vraćala, to je strašno,“ rekla je Aleksandra, odgovarajući na pitanja o turbulentnoj vezi. Voditelj ju je pitao o glasinama da ju je Filip Car izbacio iz kuće dok je bila trudna, na šta je ona odgovorila: „Nije me izbacio, ja sam sama odlučila da odem, pozvala prijateljicu, spakovala stvari i otišla.“

Osporila je tvrdnje o nasilju tokom trudnoće, rekavši da je sve bilo deo prolaznih trzavica. „Filip je sjajan kao prijatelj, ali kao partner nije dorastao očekivanjima,“ iskrena je bila Aleksandra, dodavši da je u ovoj vezi dobila ono najvažnije - ćerku Leonu, koja joj je centar sveta.

Komentarisala je i navode da je Filipu branila da viđa ćerku. „Nikad to nisam uradila, Filip je iz besa govorio neke stvari jer se nije mirio s realnošću.“ Voditelj je dodatno insistirao na istinitosti priča o međusobnim optužbama, a Aleksandra je priznala: „Lagali smo oboje zbog toksičnosti, sujete i povređenog ega.“

U emotivnom delu intervjua, Aleksandra je priznala kako ju je sramota zbog nekih događaja iz prošlosti, uključujući fizičke napade koje je doživela, ali napominje da ne oseća krivicu jer je to sramota onih koji su joj naneli bol.

Aleksandra danas kaže da je srećna i ispunjena uz novog partnera, koji joj pruža ljubav i podršku kakvu nije ranije imala. Sve o Filipu, majčinstvu i njenom pogledu na život možete saznati u nastavku ovog intervjua.

Suprug glumice Ivane Jovanović krenuo u raspravu sa fanovima!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>