Ostalo

Sme�no

Olga Danilović trijumfovala u Kini! Najveći uspeh srpske teniserke na turniru u Guangdžouu!

Olga Danilović ostvarila je dosad najveći uspeh u karijeri osvajanjem turnira u Guangdžouu, gde je u finalu nadigrala Amerikanku Karolajn Dolehajd sa 2:0 u setovima (6:3, 6:1)!

Olga Danilović trijumfovala u Kini! Najveći uspeh srpske teniserke na turniru u Guangdžouu! Foto: Printscreen Youtube/Eurosport Tennis



Srpska teniserka Olga Danilović odigrala je sjajan turnir, pobedivši protivnice kao što su Andrea, Peri i Savankaeva bez izgubljenog seta, a Peri je predala meč posle preokreta. Vrhunac je usledio u finalu, gde je Olga ubedljivo savladala Dolehajd.

Ključan trenutak u prvom setu bio je peti gem, kada je posle velike borbe Olga došla do prvog brejka, dok je drugi osvojila u devetom gemu, čime je osigurala prvi set. Drugi set počeo je neočekivano, s brejkom za Dolehajd, ali Danilovićeva je odmah izjednačila i nastavila s još dva brejka, osiguravši titulu.


Olga Danilovic gostovanje u emisiji
Foto: Printscreen Youtube/Wish&Go


Pre ovog turnira, njen najveći uspeh bio je osvajanje River kupa u Moskvi 2018. godine, dok je u finalu Lozane 2022. ostala bez trofeja. Posebno je značajno što je ova pobeda u Guangdžouu njena prva titula na tvrdoj podlozi, što dodatno potvrđuje njen napredak.

Čestitke Olgi, uz nadu da će ovaj uspeh biti samo početak niza velikih rezultata!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>