Region

Svet

Ivana Jovanović izazvala polemiku zbog akcenta: Suprug se uključio u raspravu na mrežama!

Nakon boravka u Americi, glumica Ivana Jovanović našla se u centru pažnje zbog primetne promene akcenta prilikom govora na srpskom jeziku. Njene izjave o iskustvima u Los Anđelesu i reakcija supruga na kritike izazvali su lavinu komentara na društvenim mrežama.

Ivana Jovanović izazvala polemiku zbog akcenta: Suprug se uključio u raspravu na mrežama! Foto: Printscreen Youtube/Blic



Glumica Ivana Jovanović, poznata po ulozi Nede u seriji "Greh njene majke", izazvala je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama svojim novim akcentom, stečenim tokom boravka u Los Anđelesu. Ivana je otvoreno govorila o iskustvima u Americi i napredovanju do pozicije somelijera, uz rad sa poznatima poput Sofije Loren i Ilona Maska. Međutim, njeni novi izgovor i akcentovanje srpskog jezika naišli su na kritike, naročito kada je u intervjuu delimično prešla na engleski.

– Počela sam da radim u restoranima. U Americi ne moraš da završiš fakultet ili imaš nekakav sertifikat, treniraju te za sve. Ako imaš tu sposobnost da si dobar u komunikaciji i prodaji, sve te nauče veoma brzo. Od menadžera sam postala somelijer, pa sam radila privatne događaje za Sofiju Loren, za Ilona Maska... Baš je bilo zanimljivo – rekla je Ivana za Blic.

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari, a korisnici su primetili kako "neko ko često razgovara s porodicom ne bi zaboravio jezik". Pojavili su se i negativni komentari poput "Pokondirena tikva", "Folirantkinja iskompleksirana", dok su drugi dovodili u pitanje njenu priču.
 

Jana Todorović izazvala raspravu: Fotografije bez šminke podelile fanove!



Objava na mreži X



Na ovu raspravu reagovao je i Ivanin suprug, koji se nedavno preselio iz Amerike u Beograd. Njegova objava, uz zajedničku fotografiju, postala je viralna, a jedan od komentara koji ga je najviše iznervirao glasio je: "Tvoja žena je jedini slučaj u istoriji čovečanstva koja se preselila u Ameriku u svojim tridesetim, bila tamo manje od decenije i dobila akcenat kada govori maternji jezik. Urnebesno i fejk."

Ovaj komentar nije prošao nezapaženo, a Ivanin suprug je uvredljivo odgovorio: – A tebi je to bitno zbog? Kako ovo tačno utiče na tebe? Mora da tvoj život ima malo smisla. Učini mi uslugu i idi pogledaj se u ogledalo. Vidiš li to? Glupa k*čka.

Ovaj neobičan odgovor dodatno je podstakao diskusiju o glumičinom izgledu, jeziku i javnim reakcijama na promene koje dolaze s novim iskustvima u inostranstvu.


Možda vas interesuje:
Moka smeđa: Trend boja kose koja pristaje svima i lako se održava!




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>