Region

Svet

Indi Aradinović iskreno: Zahvalna sam što sam ostala živa!

Pevačica Indira Aradinović Indi otvoreno je govorila o teškom iskustvu kroz koje je prošla nakon operacije želuca koja je mogla imati kobne posledice. Pored toga, osvrnula se i na saradnju sa muzičkim producentom Zoranom Marjanovićem, mužem pokojne pevačice Jelene Marjanović.

Indi Aradinović iskreno: Zahvalna sam što sam ostala živa! Foto: Printscreen Youtube/Blic



Marjanović, poznat po tome što je stvorio njen veliki hit "Bato, bre", potpisuje i njenu novu pesmu "Fajront". - Zoran Marjanović je odlučio da posle dve decenije kreira pesmu koja će nastaviti energiju hita 'Bato, bre' – izjavila je Indi, naglašavajući koliko joj je važna ova saradnja.

Verujte, nije bilo lako. Razgovarali smo, raspravljali se, ali sam mu u potpunosti verovala. Imao je jasnu viziju, dok je meni trebalo vremena da je shvatim. Ipak, na predstojećem albumu biće pesama na kojima smo radili zajedno, uključujući i Zoranovog sina – otkrila je Indi, dodajući koliko su se trud i kompromis isprepletali tokom rada.
Indi je takođe progovorila o teškom iskustvu sa operacijom želuca koja je skoro završila kobno, ali iz koje je, na sreću, izašla kao pobednik.



Zoran Marjanović I Indi Aradinović u muzičkom studiju
Foto: Printscreen Youtube/Kurir​


Želja za dobrim izgledom može skupo da košta, a meni je to moglo oduzeti život. Ne želim da sebe predstavljam kao žrtvu, već kao borca. Zahvalna sam Bogu što sam ostala živa i zdrava. Takva sam ja – naglasila je pevačica za Informer, deleći svoju priču sa publikom.
 

Dragan Bjelogrlić osuđen zbog napada: Nepravedno ste me osudili, ali veru niste uzeli!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>