Svet

Region

Godinu dana nakon smrti Matthew Perrya, oglasila se njegova porodica

Prošle godine svet je izgubio glumca Matthew Perrya, a gotovo godinu dana nakon njegove smrti, prvi put su javno govorili njegov očuh Kit i polusestra Katelyn  Morison.

Godinu dana nakon smrti Matthew Perrya, oglasila se njegova porodica Foto: YouTube printscreen/NBC



U intervjuu za kanadski magazin „Hello,“ Kit i Kejtlin su podelili svoja sećanja i planove za očuvanje Matthew -og nasleđa.

"Matthew bi želeo da ga pamte po tome što je činio sve kako bi pomogao ljudima koji se bore s zavisnošću" - rekao je njegov očuh, koji je u braku s Perry-evom majkom Suzan od 1981. godine.

Dodao je da je glumčeva iznenadna smrt bila "neverovatno šokantna."

"Svako ko je izgubio dete zna koliko je to potresno, čak i ako ste donekle spremni. Naša odluka je da poštujemo njegovu odlučnost i pokušamo da učinimo nešto značajno" - podelio je Kit.

Kejtlin, glumčeva polusestra, sada vodi organizaciju „Matthew Perry Foundation of Canada“ kao izvršna direktorka. Prema informacijama na sajtu, ovu organizaciju su osnovali članovi porodice i prijatelji Matthew Perrya. Katelyn  je u intervjuu rekla da rad u organizaciji čini da oseća Metjuovu prisutnost, kao da je svaki dan s njom i radi na nečemu što mu je bilo veoma važno.

 "Ponosna sam što mogu da ga zadržim jako blizu svom životu sve vreme, što je predivno" - izjavila je Katelyn, prisetivši se i koliko je Matthew  zasmejavao ljude oko sebe.

"Kad je bio u prostoriji, unosio je neku posebnu energiju. Svi su se smeškali" - zaključila je Katelyn.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>