Svet

Region

Zašto je Ian Somerhalder napustio glumu? Odluka koja je promenila njegov život!

Poznati glumac Ian Somerhalder, zvezda serija „Vampirski dnevnici” i „Izgubljeni”, odlučio je da se posveti drugačijem životnom putu. Umesto holivudskih setova, on sada provodi dane na svojoj farmi, okružen prirodom i porodicom, gde se najbolje oseća.

Zašto je Ian Somerhalder napustio glumu? Odluka koja je promenila njegov život! Foto: Printscreen Youtube/Jimmy Kimmel Live




Ian Somerhalder, popularni glumac poznat po ulogama u serijama „Vampirski dnevnici” i „Izgubljeni”, odlučio je da napusti svet glume i posveti se životu u prirodi. Ovaj 45-godišnji glumac, koji je zahvaljujući ulogama Dejmona i Buna postao planetarno popularan, sada uživa u radu na farmi i brizi o životinjama, daleko od svetla reflektora.

Somerhalder, koji je u braku sa glumicom Niki Rid od 2015. godine, sa njom ima dvoje dece – ćerku Bodi i sina Igla. U nedavnom intervjuu za magazin „Pipl“, Ian je otkrio koliko mu je važno da provodi vreme sa porodicom i održava imanje koje im pruža mir i stabilnost. „Više volim da budem ovde, radeći na farmi, nego da provodim mesece snimajući serije daleko od porodice“, priznao je glumac.

Tokom snimanja „Izgubljenih“ u njemu se probudila strast prema zaštiti životne sredine. Još od tada, Somerhalder se bavi projektima očuvanja prirode, od koralnih grebena do zaštite zemljišta i vode. Kako kaže, popularnost serija mu je pomogla da njegov glas postane snažniji, a danas koristi svoju platformu za promovisanje zaštite okoline.


 Ian Somerhalder pre nego što je napustio glumu
Foto: Printscreen Youtube/Jimmy Kimmel Live


Uloga Dejmona u „Vampirskim dnevnicima“, seriji koja je imala osam sezona i osvojila više od milijardu gledalaca širom sveta, donela mu je neverovatnu priliku da svoju strast prema očuvanju prirode prenese na milione fanova. „Kada shvatite koliko ljudi je gledalo seriju, to vam daje prostor da govorite o važnim temama kao što su očuvanje prirode i zdravlje životinja“, istakao je Somerhalder.

Iako se povukao iz glume, Ian nije napustio javni svet – njegova saradnja sa Polom Veslijem iz „Vampirskih dnevnika“ dovela je do uspeha brenda viskija „Brother’s Bond“, koji je postao jedan od najbrže rastućih u Americi od 2021. godine. Somerhalder smatra da je sada pronašao svoje pravo mesto, u kaubojskim čizmama, na farmi, fokusirajući se na važne životne vrednosti poput porodice, prirode i budućnosti.

I dok su njegovi projekti na farmi u punom jeku, Somerhalderovi fanovi i dalje mogu uživati u „Vampirskim dnevnicima“, gde avanture iz Mistik Folsa nastavljaju da fasciniraju publiku širom sveta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>