Region

Svet

Nucci progovorio o sukobu sa Jelenom Karleušom i lajvu sa Bakom Prasetom: Zabavan mi je sukob sa njom!

Pevač Igor Panić, poznat kao Nucci, sinoć je s velikim uzbuđenjem proslavio izlazak svog novog albuma pod nazivom "Zamena za bol". Na događaju su se okupili brojni gosti koji su došli da pruže podršku talentovanom izvođaču.

Nucci progovorio o sukobu sa Jelenom Karleušom i lajvu sa Bakom Prasetom: Zabavan mi je sukob sa njom! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U razgovoru sa novinarima, Nucci je objasnio značaj naziva svog albuma.

"Ovaj naziv je bio najprikladniji s obzirom na sve pesme koje imam. Svako od nas ima neku vrstu zamene za bol, bilo da je reč o zdravim ili nezdravim opcijama. Mislim da je važno razgovarati o takvim temama koje često ostaju neispregnute," istakao je pevač.


Foto: Instagram printscreen/Nucci

Osim toga, Igor je podelio da mu je saradnja sa kolegama bila veoma prijatna, te je razmišljao o uključivanju još nekih umetnika, ali je odlučio da to ostavi za buduće projekte.

Nucci je tokom lajva Bake Praseta i Jelene Karleuše donirao novac, a sada je progovorio i o sukobu koji ima sa pevačicom: 

- Što se tiče JK mi smo imali taj neki mini nesporazum, ali meni je to bila zabava, barem sa moje strane, a s' njene strane su bile malo teže reči. Tako da ja nemam ništa lično protiv nje, meni je sve to zabava, i lajv mi je bio vrlo zabavan. Tako da eto donirao sam jer je to humana stvar, a i sa Bogdanom sam dobar. Svaka čast što su jednu takvu komercijalnu stvar pretvorili u humanitarnu - izjavio je Nući za Srbija Danas.

Na pitanje da li će se odazvati na vojni rok, Nucci kaže

- Pa ja nisam spreman na taj korak. Prvo zbog posla i nije nešto što je meni primamljivo, pre svega zato što me oružje ne privlači, ali ajde ko zna šta će biti u daljoj budućnosti. Nije mi problem da odem, fizički mi to nije teško, samo eto da je nešto što ja volim nije, i ne bih se prijavio za to - istakao je Igor Panić.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>