Elita 8

Parovi

Elita 8: Sofija raskrinkala Terzu i otkrila pravi razlog raskida!

U rijalitiju "Elita 8," došlo je do novog raskida između Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze, što je izazvalo burnu svađu među njima. 

Elita 8: Sofija raskrinkala Terzu i otkrila pravi razlog raskida! Foto: Youtube printscreen/TV Pink



Njihov odnos u rijalitiju "Elita", poznat po čestim usponima i padovima, ponovo je eskalirao, a ovaj put nesuglasice su dovele do žestokog okršaja koji je uzdrmao ostale učesnike rijalitija. Njihove varnice su bile u centru pažnje, a rasprava je postala jedna od najnapetijih scena ove sezone.

– Terza da li kapiraš kakvo je blago Sofija, ta njena mirnoća kad si pijan kao letva, ta njena mirnoća i ton, a ti bi da je ostaviš i bežiš – glasilo je pitanje.

– Ovde se iz dana u dan stvari menjaju, kao što se i danas stvari menjaju. Tad sam malo popio, nije mi lako iskreno. Naravno da bi bilo loše po mene da sam otišao, danas se promenila situacija i videćemo šta će da bude. Smirena je i normalna devojka – rekao je Terza.

– Postoji nešto sa moje strane što je jako i prepoznam kad kako da reagujem. Nije ni svestan da sam ja blago – rekla je Sofija.

– Nema ništa od ove veze, ona ga je samo fizički privukla. Nažalost došlo je na moje, rekao sam mu da će tek doći na moje – rekao je Ša.

– Najbolje je da se mi sklonimo jedno od drugog, ja sam ispao konj i budala. Ona kaže da sam ja negativan i da unosim neku negativu. Sad je razmislila, pa će da kaže šta njoj odgovara. Kakva crna pauza? – upitao je Terza.

– On mene ništa nije razumeo i nije mi dao da završim rečenicu, Ja sam prošle nedelje pričala sa njim šta mi smeta, on je i ovaj utorak imao haos. Ja sam htela pauzom da on malo iskulira, previše mi je depresivan – rekla je Sofija.

– Evo peti put ti kažem da raskidamo – rekao je Terza.

 - Pa ovo ti je poslednji put – rekla je Sofija.

– Ćao, završili smo. Ja sam ispao najveći majmun. Nije iskrena – rekao je Terza.

– Mnogo je odsutan, ali mislim da je gleda kao malo vode na dlanu – rekao je Dača.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>