Region

Svet

Sergej Trifunović izazvao buru na društvenim mrežama!

Sergej Trifunović ponovo je u središtu medijske pažnje nakon što je prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Njegova provokativna objava na društvenim mrežama izazvala je lavinu reakcija, dok su komšije otkrile nove detalje o njihovom odnosu.

Sergej Trifunović izazvao buru na društvenim mrežama! Foto: Printscreen Youtube/K1



Poznati glumac Sergej Trifunović ponovo je postao tema dana u domaćim medijima, ovog puta zbog prijave nasilja protiv supruge Isidore Mijanović. Nakon što je policiji prijavio incident, Trifunović je napustio njihov porodični dom, privlačeći pažnju paparaca. Glumac je zatim podelio na društvenim mrežama fotomontažu u svom prepoznatljivom, ironičnom stilu – prikazao je trenutak u kojem Isidora navodno udara šamar, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Nakon podnete prijave, Trifunović je napustio stan, a novinari su ga snimili kako prolazi automobilom u blizini kuće. Nešto kasnije, glumac se vratio u dom, ali ova situacija dodatno je privukla pažnju javnosti i podstakla spekulacije o tome šta se dešava u njihovom privatnom životu.


Instagram objava glumca Trifunovica koja je izazvala buru


Komšije su takođe dale svoje izjave za medije. Jedna od komšinica je rekla da su Sergej i Isidora uvek delovali kao srećan par, često šetajući psa u kraju. Drugi komšija je podelio da je video Sergeja na terasi usred noći, te da mu je delovalo kao da je pod velikim stresom. Ove izjave samo su podstakle javnost da spekuliše o stvarnim razlozima iza ovog porodičnog incidenta.

S obzirom na Sergejevu reakciju na društvenim mrežama, interesovanje javnosti za ovaj slučaj i dalje raste. Očekuje se da će uskoro biti dostupno više informacija o ovom događaju i njegovom daljem razvoju. Trifunović, poznat po otvorenim komentarima, nije propustio priliku da situaciju okrene u svoju korist, izazivajući različite emocije kod svojih fanova i medija.

Otkazan koncert u čast Bore Djorđevića: Sergej Trifunović i porodica u sukobu zbog spomenika!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>