Region

Svet

Vladi Georgievu preminula majka: Pevač se potresnim rečima oprostio - Zbogom, dušo moja (FOTO)

Vlada Georgiev, poznati pevač i muzičar, prošle nedelje doživeo je jedan od najtežih trenutaka u svom životu. 

Vladi Georgievu preminula majka: Pevač se potresnim rečima oprostio - Zbogom, dušo moja (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Njegova majka preminula je, a Vlado se emotivnim rečima oprostio od nje putem društvenih mreža.

U dirljivoj objavi, napisao je: 

"Sinoć je otišla moja majka i moja snaga, moja nerazmaženost, moja kritika i moj sudija, moja podrška, moja jedina majka Borka. Zbogom majko i neka te anđeli čuvaju…vječno ti carstvo nebesko. Pamtiću sve što si mi govorila i pamtiću koliko si nas voljela, iako si se predstavljala kao stroga učiteljica, bila si jedna divna i plemenita dušica…zbogom moja Boki…zbogom dušo moja" - napisao je u objavi. 


Foto: X printscreen/vladogeorgiev

Ova dirljiva poruka pokazuje ne samo njegovu bol zbog gubitka, već i duboku ljubav i poštovanje prema majci koja je ostavila neizbrisiv trag u njegovom životu. Mnogi obožavaoci, prijatelji i kolege muzičari pružili su mu podršku u ovim teškim trenucima, izražavajući saučešće i solidarnost.

Vlada Georgiev poznat je po emotivnim pesmama koje često govore o ljubavi, životu i gubicima, a ovaj trenutak sigurno će uticati na njegov rad u budućnosti. Svi smo uz njega u ovim teškim trenucima, šaljući mu ljubav i snagu da se nosi s ovim gubitkom.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>