Region

Svet

Aleksandar Radojičić izgubio starateljstvo nad ćerkom!

Aleksandar Radojičić često ističe da je njegova ćerka Aja najveći blagoslov u njegovom životu.

Aleksandar Radojičić izgubio starateljstvo nad ćerkom! Foto: Instagram printscreen/aleksandarradojicic



Ova lepa devojčica rezultat je njegove ranije veze sa Jelenom Melezović, s kojom je bio u vanbračnoj zajednici sve do 2014. godine, kada su odlučili da krenu svako svojim putem.

Njihov raskid, koji je došao u vreme Radojičićeve najveće popularnosti, bio je praćen brojnim kontroverzama, a Jelena je na društvenim mrežama iznosila teške optužbe protiv glumca.

– Od dana kada je dete zvanično pripalo meni, Aleksandar nam se javlja samo jednom mesečno, a na društvenim mrežama glumi heroja i supertatu. U stvarnosti ne da ne viđa dete, nego i ne pozove da vidi šta radi – pisala je tada, da bi nešto kasnije davala ovakve izjave o glumcu.


Foto: Instagram printscreen/aleksandarradojicic

Iako je u jednom trenutku kritikovala Aleksandra zbog njegovog retkog viđanja Aje, situacija se vremenom promenila. U jednom od svojih kasnijih istupa, Jelena je naglasila kako je Aleksandar divan otac, koji redovno brine o svojoj ćerki i podržava je.

– Razlog našeg rastanka nije ni preljuba ni nedostatak ljubavi, već nešto treće, intimno, samo naše. Aleksandar je najdivniji otac na svetu. Redovno viđa Aju, koja ga obožava. Šalje joj novac i garderobu i brine o njoj. Iako smo mladi dobili dete, verujem da savršenijeg oca za svoje dete nikad neću naći.


Njihov odnos se stabilizovao, a ljubav prema Aji postala je most koji ih povezuje, čak i nakon raskida.

Jelena je započela novi život i postala majka još jednog dečaka, Filipa. U tom procesu, Aleksandar je postao zaštitnički nastrojen prema oboma, često provodeći vreme sa Ajom i Filipom. Njihovo zajedničko vreme pokazuje da se bivši partneri trude da obezbede ljubav i podršku deci.

Kao što je Jelena nedavno napisala na društvenim mrežama: "Danas je rođendan tati mog čuda i Filipovom najboljem drugu. Hvala Bogu što postojiš!" Ova rečenica jasno oslikava njihov odnos, u kojem se poštuju i podržavaju, iako su njihovi putevi ranije bili različiti.

Aleksandar se, uz to, pokazao kao pravi prijatelj i podrška i Filipu, koji je nedavno izgubio oca. Njegovi gest prema dečaku su oduševili mnoge, a komentari na društvenim mrežama pohvaljuju Radojičića za njegovu brigu i odgovornost.

Danas, bivša supruga Aleksandra Radojičića je uspešna žena koja se bavi nekretninama i zrači pozitivnom energijom. Njihova priča pokazuje kako, uprkos izazovima, ljubav i odgovornost prema deci mogu prevazići sve prepreke.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Hello

Povezane vesti:


>