Elita 8

Parovi

Elita 8: Nenad Ćubić uradio DNK, da li će uslediti susret sa biološkim ocem? (VIDEO)

Priča koja je poslednjih dana uzburkala javnost i privukla pažnju svih gledalaca "Elite" dobila je neočekivani preokret!

Elita 8: Nenad Ćubić uradio DNK, da li će uslediti susret sa biološkim ocem? (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Voditelj Milan Milošević je na početku sinoćnog programa iznenadio takmičare i publiku velikim otkrićem – Nenad Ćubić Ćuba će uraditi DNK test kako bi utvrdio da li je čovek s kojim je Televizija Pink stupila u kontakt njegov biološki otac.

Nenad je bez oklevanja pristao na DNK analizu, a emocije su ga savladale tokom razgovora sa voditeljem. "Malo pre sam sanjao kako pratim njegov dolazak avionom i ulazim u 'Elitu'... Spreman sam, ali me trema trese. Ne mogu da verujem da sam to sanjao," rekao je Ćuba, vidno potresen situacijom. Takođe, izrazio je žaljenje što njegov brat nije prisutan u tom ključnom trenutku.


"Navikli ste na "Pitanja gledalaca", ali ja nisam došao ovim povodom. Molim za apsolutnu tišinu. Ja sam došao jednim drugim povodom... Cela nacija se potresla sa ispovesti Nenada Ćubića Ćube, ono što je on izneo, nikada nismo do sada čuli. Ćuba je neko ko je jako želeo da pogleda svoje roditelje u oči i da ih pita: "Zašto mi niste dali pravo na život?". TV Pink je pronašala potencijalnog oca Nenada Ćubića Ćube" - rekao je Milan.




Ova situacija u "Eliti", izazvala je buru reakcija među takmičarima, a publika s nestrpljenjem iščekuje rezultate testa koji bi mogao promeniti Ćubin život iz korena.

Nakon što je dao DNK uzorak, Nenad je otkrio da mu je izuzetno teško: 

- Teško mi je... Ne znam kako će oni da reaguju. Majko, nikada te neću ostaviti, uvek ću biti uz tebe, sve ovo radim zbog sebe, ali nikada nju neću ostaviti. Da me ovaj čovek zove da se vratim, nikada se neću vratiti - rekao je Ćubić. 

Nakon što se vratio u kuću, cimerima je ispričao sve detalje.

- Meni se prevrnuo želudac, voleo bi da mi brat dođe ali to ćemo sve da rešimo napolju. Ja ne znam iskreno šta da kažem, ova priča je sve čudna. Moja majka kaže da se slaže oko toga, ali možda samo tako sad priča, ja sam samo rekao da je nikada neću ostaviti - rekao je Ćuba.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>