Region

Svet

Darko Lazić ponovo na mestu nesreće: 6 godina kasnije, emotivno se osvrnuo na tešku saobraćajku! (FOTO)

Pevač Darko Lazić preživeo je tešku saobraćajnu nezgodu pre šest godina, na putu kod Pećinaca, kada je njegov automobil izleteo s kolovoza i prevrnuo se.

Darko Lazić ponovo na mestu nesreće: 6 godina kasnije, emotivno se osvrnuo na tešku saobraćajku! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Taj događaj ostavio je dubok trag na njegov život, budući da je zadobio ozbiljne povrede i u jednom trenutku bio životno ugrožen.

Danas, nakon što je prošao istim putem, Darko se emotivno osvrnuo na ovaj tragičan trenutak svog života putem društvenih mreža.

U objavi je izrazio zahvalnost što je preživeo nezgodu koja ga je mogla koštati života, a mnogi njegovi fanovi i prijatelji pružili su mu podršku u komentarima.

Podsećamo, nesreća se dogodila kada je pevačev automobil sleteo sa puta, prevrnuo se i završio na krovu. Na mesto nesreće brzo su stigli policija i Hitna pomoć, koja je Lazića prevezla u Zemunsku bolnicu.

Njegove povrede bile su ozbiljne, i lekari su se borili za njegov život. Tokom tih teških dana uz njega su bili najbliži – majka Branka, otac Milan, brat Dragan, kao i tadašnja verenica Marina Gagić.

- Pre tačno 6 godina, na ovom mestu, tačno u ovo vreme desila se teška nesreća. Hvala ti, Bože, što si me sačuvao. Zahvalan sam ti na svakom danu koji si mi podario - napisao je Darko u opisu snimka.


Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Darkova borba za oporavak bila je teška i duga, ali danas, šest godina kasnije, on s ponosom gleda na pređeni put i zahvalan je na drugoj šansi koja mu je pružena.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>