Zvezde Granda

Parovi

Bivši učesnik Zvezda Granda pretučen na Zvezdari! (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak incidenta koji se dogodio u Ulici Miloša Zečevića na Zvezdari, gde je jedan muškarac fizički nasrnuo na mladića zbog spora oko parkiranja.

Bivši učesnik Zvezda Granda pretučen na Zvezdari! (FOTO) Foto: Youtube printscreen/TV Pink



Naknadno je otkriveno da je napadnuti mladić Nikola Trifić, nekadašnji takmičar iz šoua "Zvezde Granda".

Prema dostupnim informacijama, sukob je izbio kada je muškarca iznerviralo to što je Trifić parkirao svoj "audi" ispred zgrade.

Na snimku se može videti kako napadač vređa i napada mladića, pocepavši mu pritom majicu. Nakon ovog neprijatnog događaja, Nikola Trifić je izdao saopštenje i podelio svoje viđenje situacije.


Foto: Instagram printscreen/nikolatrific
 
Povodom ovog događaja, na društvenim mrežama se oglasio i Nikola Trifić .

"Povodom situacije koja me je zadesila prethodnog dana dobio sam na hiljade vaših poruka i poziva. Ovom prilikom želim da vam svima odgovorim. Najpre, zahvalan sam Bogu što je moja samokontrola pobedila i što sam uspeo da nadjačam svoj ego i ne zakomplikujem datu situaciju. Bio sam svestan da bi svaka druga moja reakcija, sem one koju sam primenio, bila totalno nepotrebna u datom momentu. Čoveka koji je bio toliko mentalno slab, verovatno isfrustriran i nesrećan, nema potrebe komentarisati. Njegov postupak na čin koji sam ja napravio, a to je samo i isključivo nepropisno parkiranje, tačnije parkiranje na njegovo parking mesto, govori samo o sebi. Svaka moja dalja reakcija usledila je isključivo zbog moje bezbednosti, ali i kako bih zaustavio dalje nasilje možda nad nekim drugim. Hvala vam puno svima na podršci" - naveo je Nikola na društvenim mrežama.



 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>