Sme�no

Ostalo

Smeh do suza: Bane Mojićević oduševio imitacijama! (VIDEO)

U poslednjoj epizodi emisije "Ami G Show", Bane Mojićević pokazao je svoju zabavnu stranu i oduševio publiku neverovatnim imitacijama.

Smeh do suza: Bane Mojićević oduševio imitacijama! (VIDEO) Foto: Youtube printscreen/TV Pink



Dobio je zadatak da peva popularne pesme u glasovima poznatih ličnosti, što je izazvalo mnogo smeha i aplauza.

Bane Mojićević, poznat po svom muzičkom talentu, ovaj put se u emisiji "Ami G Show" pokazao kao pravi majstor imitacija. Na zadatak voditelja, dobio je priliku da u duhovitom tonu izvede nekoliko pesama oponašajući glasove poznatih zvezda.

Prvi izazov bio je da glasom Kristijana Golubovića otpeva pesmu "Laže, zlato", što je publiku nasmejalo do suza. Zatim je, kao Haris Džinović, otpevao pesmu "Razbole se lisica", briljirajući u prepoznatljivom dubokom glasu ovog pevača.

Njegov najzanimljiviji momenat bio je kada je pesmu "Umirem umirem, majko" Dragane Mirković otpevao u stilu Sinana Sakića, uspevajući da verno prenese emociju i karakterističan ton ovog legendarnog izvođača.

Zabava se nastavila kada je Bane, imitirajući Marka Bulata, otpevao Džejevu pesmu "Rađaj sinove", a šlag na torti je bio kada je kao Topalko izveo Cecinu pesmu "Kukavica". Njegove imitacije izazvale su ovacije i dokazale da, pored pevanja, poseduje i neverovatan talenat za zabavu.

Bane je ovim nastupom još jednom pokazao da je pravi šoumen, a publika je uživala u svakom trenutku ovog duhovitog performansa.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>