Region

Svet

Ivana Dudić: Herojski trenuci nakon saobraćajne nesreća i misteriozni raskid!

Ivana Dudić, poznata glumica, pokazala je izuzetnu snagu i podršku svom partneru u teškim trenucima nakon saobraćajne nesreće. Iako je uspešno krila traume koje je doživela, njeno iskustvo otkriva fascinantne detalje o stresu i izazovima s kojima se suočila, ali i spekulacije o raskidu sa Milošem.

Ivana Dudić: Herojski trenuci nakon saobraćajne nesreća i misteriozni raskid! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV




U vreme kada su domaći mediji prenosili vesti o njenom privatnom životu, Ivana Dudić ostala je nasmejana i pozitivna, pružajući veliku podršku svom tadašnjem partneru. Iako je u početku skrivala da su ona i Miloš doživeli saobraćajnu nezgodu, kasnije je otvoreno govorila o stresnim momentima koje je prošla.

"Neverovatno je teško kada partner ostane nepokretan nakon nesreće. Dva meseca sam to uspešno krila. Nakon incidenta, sav fokus je bio na njegovom ozdravljenju, a ja sam se trudila da budem tu za njega kao mama. Prvi mesec sam se jedva sastavljala, misli su mi bile usmerene na to kako će proći sledeća operacija i kako ćemo preživeti te teške trenutke", izjavila je Ivana, dodajući da su to bili najduži dani u njenom životu.




Foto: Printscreen Youtube/Hype TV



Nesreća se dogodila tokom izleta na planini Rtanj, kada je Ivana izgubila kontrolu nad kvadom, što je dovelo do prevrtanja vozila. Ona je srećom zadobila samo manju povredu, ali je Miloš završio sa teškim povredama kičme, što je otežalo njegovu situaciju. Vatrogasci su mu potrebni sati da ga izvuku iz podnožja planine.

Iako su se tokom oporavka izveštavalo da Ivana redovno obilazi Miloša i pruža mu podršku, izvor blizak paru otkriva da su se kasnije verili, ali su tajnu uspeli da sačuvaju od javnosti. Njihova odluka o razdvajanju bila je mirna, bez medijske pompe, a Ivana je izbegavala da javno obelodanjuje raskid, s obzirom na to da je Miloš od samog početka njihova veze želeo da izbegne izlaganje javnosti i društvenim mrežama.
 

Supruga Sergeja Trifunovića u imigracionom centru nakon svađe!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>